הליכה לליד בן 9

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

15/06/2012 | 18:11 | מאת: גלית

שלום רב רציתי לשאול בבקשה ילדי בן 9 הולך עם רגליים פסוקות ונראה כי ההליכה מאד קשה לו. הליכה גמלונית ואיטית ירידה במדרגות איטית עם אחיזה בקיר. אני מעירה לו מסבירה שינסה להצמיד את הרגליים ולא הליכה מעיין פיסוק אך הוא לא מצליח. אני משתגעת מזה ומרחמת עליו. אשמח לשמוע חוות דעתך על תיאור זה, והאם יש באפשרותי לעזור לו? תודה.

גלית שלום אני מציע ביקור אצל נוירולוג וביקור במעבדת הליכה לא משנה הסדר שלהם אך אין ספק שצריך לברר.אפשר לעזור רק אחרי שיש אבחנה ברורה. בהצלחה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה