המיורטברה בעובר

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

04/11/2016 | 13:38 | מאת: יניב

בסקירה התברר המיורטברה בעובר בחוליה t10 (על פניו ללא ממצאים נוספים/אחרים) איך זה י/משפיע על העובר בעתיד?

זה עלול להיות גורם להפתחות עקמת בעמוד השדרה (א ם כי לא מחויב ויש מקרים בהם העקמת קלה ולא מתקדמת). ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

06/01/2017 | 20:59 | מאת: יניב

עכשיו מתברר כי כיום בשבוע 38 העובר מתאים לשבוע 33 (עיכוב/העדר גדילה/התפתחות). האם לשני הדברים הנל יש קשר המעיד על בעיה עתידית?

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה