כאבי בגב תחתון

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

26/10/2016 | 23:45 | מאת: מאי

היי אני בת 23. בריאה בד"כ. סובלת בחודש וחצי האחרונים מכאבי בגב התחתון, כאב לא נקודתי אלא כאב פנימי שנפרש על שטח נרחב בגב התחתון. בזמן שכיבה עדיין כואב, וגם ברוב צורות הישיבה. לפעמים אני מרגישה שהכרב הוא גם בבטן התחתונה. הלכתי לאורטופד עשיתי צילום רנטגן ויש לי עקמל מינימלית מאוד. מה לעשות? תודה!

עקמת מינימאלית לא צריכה לעשות את זה וכדאי לברר הלאה - אולי CT לברר את מצב הדיסקים ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה