כאב פתאומי במותן ימין האם זה פריצת דיסק?

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

10/10/2016 | 20:01 | מאת: יפה

שלום התחילו לי כאבים פתאומיים במותן ימין כנראה משילוב של שינה לא נכונה ישיבה מרובה וקליקים מכוונים בעמוד שידרה (הכל על צד ימין של הגוף). הכאבים חזקים חדים ומקרינים לרגל. האם זה יכול להיות פריצת דיסק? ללכת למיון או לעבור את הפרוצדורה המלאה של קביעת תור לרופא משפחה אורתופד ואז צילום רנטגן ?? רק אציין שקומפרסים ומשחות לא הקלו על הכאבים. תודה

התסמינים לא טיפוסיים א ם אין הטבה עד כה כדאי לפנות לבדיקת רופא ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה