Ct עמוד שדרה גבי

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

27/09/2016 | 13:40 | מאת: ליאת

שלום, בפענוח ct עמוד שדרה גבי התקבל בתוצאות: "הודגם בלט דיסק קטן עם הסתיידות בגובה D11-D12, שגורם ללחץ קל על עמוד השדרה" שאלותיי: * מה המשמעות של ממצא זה? * האם בct נבדקו גם האברים הפנימיים באזור הגבי (כליות וכו') ? ואם לא כתוב כלום לגבייהם בפענוח זה אומר שהכל תקין בהם? * איזה אזור נבדק בct גבי? האם הודגמו גם חוליות הצוואר? C1 והלאה אשמח לתשובתכם המלאה בהקדם תודה !

בדיה גבית לא מראה את צוליותה צואר המשמעותית של הממצא מזערית עד חסרת חשיבות כרנאה אברי הבטן מודגמים באופן חלקי ולא הייתי סומך על בדיקה זו להדגמת בעיות בבטן ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה