כאבים חזקים בעיקר בגב תחתון

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

18/07/2016 | 15:46 | מאת: יאיר

שלום צהריים טובים, בחודשים האחרונים אני סובל מכאבים מאוד חזקים בגב תחתון.(ולאחרונה תחושה מוזרה באשכים) עשיתי צילום והתוצאה הייתה: "לומבליזציה של חוליה L5 וספונדילוליזיס L4 עם ליסטזיס מזערי" הומלץ לי לי להירשם לחוג פילטיס או טאי צ'י. אני מאוד ספורטיבי ואוהב לטייל. האם עלי להמנע מריצות תרגילי כח וטיולים? מה אני יכול לעשות על מנת לשפר את המצב? תודה, יאיר

עבודה על חיזק השרירים המייצבים של עמוד השדרה וכן סיבולת לב ריאה תוך "Vקשבה" לגב - אם הפעילות מכיאבה לשנות פעילות כדאי לזכור שמדובר בבעיה העלולה בחלק מהמקרים להתדרדר עד לצורך בניתוח למרות כל הטיפולים ה"נכונים" אם הכאב הופףך קבוע מציק ולא מגיב לפעילות מתונה סידרה - כדאי להגיע ליעוץ מומחה עמוד שדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה