הנמכה של גוף חוליה D12 - מתאים לשבר

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

14/06/2016 | 16:12 | מאת: undefinedדנה

שלום שמי דנה, אני בת 63. בזמן שהתכופפתי שמעתי קליק(קול של שבר) עם כאב חד בגב. בחילות כל היום וכאבים בתזוזה ובשינה. בצילום אובחן "הנמכה של גוף חוליה D12 - מתאים לשבר" שאלתי היא: 1. האם יש מה לעשות כדי לאחות את השבר או שזה יתרפה לבד. 2. כמה זמן יקח לשבר להתאחות. האם מומלץ לעשות פעילות כלשהיא? תודה, דנה [email protected]

סביר שמדובר בשבר דחיסה מציע לך להגיע למומחה עמוד שדרה לברר אפשרות לטיפולים שוניםך וכן לאנדיקורינולוג לברר אם יש צורך בטיפול בברחית סידן - אוסטיאופורוזיס ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה