פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

30/05/2016 | 13:46 | מאת: עדן עמר

שלום..ביום שלישי שעבר במהלך העבודה כאשר קמתי מתנוחת כיפוף חשתי בשריפה בגב תחתון בצד שמאל. יום אחרי הרגל מאוד כאבה ויום אחרי נרדמו לי האצבעות ברגליים..רופאת המשפחה שלי אמרה שלדעתה זה דלקת בעצב האישיאס וכשהלכתי לאורטופד הוא אמר שלפי התסמינים ו הבדיקות שערך לי הוא אמר שזה פריצת דיסק..הוא נתן לי 5 זריקות ואף אחת מהן לא עזרה.. מה עוד אפשר לעשות..? כדאי לעשות סיטי או mri? אני אציין שאני בת 24 סך הכל..

סביר שמדובר בבלט או בקע דיסק הגורמים לגירוי של שורש העצב אבל הייתי ממתיןםיעם Cא או MRI עוד קצת - יש סיכוי גבוה שהכל יסתדר תוך מספר ימיםן אם לא - כדאי לבצע דימות מתאים ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה