ממצא היפודנסי בצוואר

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

29/02/2016 | 17:49 | מאת: מודאג

שלום דר קצת היסטוריה, לפני כשנתיים התחילו אצלי קליקים בזמן בליעה בצוואר , נבדקתי על ידי רופא א א ג , נשלחתי לאולטרא סאונד וסי טי צוואר ללא ממצאים הבדיקות תקינות, לאחרונה צוואר תפוס אורתופיד הפנה אותי לרנטגן צוואר , נמצא ( מממא היפודנסי בבסיס הדנס ) , האורתופד טוען שאין לי מה לדאוג ואין להתייחס לממצא , זה מדאיג אותי מאוד ואני לא נח מהתשובה של הרופא . שאלה : האם יש קשר בין בקליקים בגרון לממצא היפודנסי בבסיס הצוואר? האם עלי לעבור עוד בדיקות ? האם זה יכול להיות ממצא סרטני ? אשמח שתתיחס לכל השאלות שלי בבקשה אני מודאג . תודה רבה לך מראש

סביר שאין קשר לקליקים ואם אתה מודאג קבל עוד חוות דעת נוספת או בקש להפנות לבדיקות ובירור מעבר למה שבוצע ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה