שברים בזיזים בגב L1-L4 צד שמאל

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

24/02/2016 | 21:19 | מאת: אלעד

שלום בתאונת סקי לפני חודש שברתי את זיזי גב -L1-L4 בצד שמאל. מהיום השני אני ללא משכחי כאבים וכיום אני כמעט לא מרגיש כאב למעט רגישות קלה. אני בן 25. אני ספורטאי ועד למועד התאונה הייתי בכושר מלא, מתי אוכל לחזור לפעילות מלאה עם בכלל? והאם אפשר לנתח על מנת להחבר את הזיזים חזרה למקום על מנת למנוע כאבים ורגישות בעתיד? תודה ויום טוב

אם אכן מדובר בשבר בזיזים אלו - אין צוןרך לנתח ואין צורך לחכות אתה יכול לזחור בהדרגה לפעילות ללא מגבלות לפי עוצמת הכאב ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה