שבירת חוליות L2 ו-L5

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

22/02/2016 | 13:32 | מאת: מאי

שלום וברכה! לפני כחודש עברתי תאונת דרכים בה שברתי את עצם הבריח, וחוליות בגב - L2 ו-L5 (השבר ב-L5 בעייתי יותר, דחוס וכו). בהמלצת המחלקה האורתופדית, רכשנו סד/ג'ואט לגב. השאלות שלי הן שתיים: 1. האם יש משמעות לסד? יש צורך להתהלך עימו 3 חודשים כפי שהומלץ? 2. האם יש לבצע פיזיותרפיה לגב לטיפול בחוליות השבורות או שמא רק מנוחה? (אני עושה פיזיותרפיה ליד מאז ניתוח הקלביקולה) בברכה ותודה

ל ניתן לענות בלי לראות הצילומים תפנה השאלות לרופא המטפל ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה