כאבים בשכמה 55555555555555555

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

21/02/2016 | 14:41 | מאת: יעל

שלום, אני בת 31 ומזה 8 חודשים אני סובלת מכאבים בשכמה השמאלית עם הקרנה ליד שמאלף בית החזה ואזור עצם הבריח. הכל בצד השמאלי. לאחרונה התווספו סימפטומים של עיקצוצים בגוף. אני רוצה לעבור בדיקת MRI כבר לא אכפת לי לשלם כסף באופן פרטי, כל כך נואשתי ונעצרו לי החיים. איזה איבר עליי לבקש שיבדקו? אני רוצה שיתמקדו בשכמה השמאלית כי לדעתי הכל התחיל משם.

21/02/2016 | 21:48 | מאת: חני

גם לי היו אותם סימפטומים. (את מרימה תינוקות?) עשיתי צילום צוואר עמוד השידרה וראו שזה מגיע מהחוליות בצוואר שמקרין לכתף והיד

אכן נשמע שיזה גירוי שרשי - אולי בקע דיסק - בהחלט שווה התיעצות מומחה עמוד שדרה ובדיקת דימות מכוונת למקום ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה