תוצאות MRI - בעיות עמש"צ

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

19/02/2016 | 14:06 | מאת: אלון

לאחר כאבי צוואר חריפים ונוקשות תנועה: בגובה c5-c6 הדיסק מנוון והמרווח הבין חולייתי מוצר. היפרטרופיה אונקו וורטברלית מצרה את הפורמינה משני הצדדים. אוסטאופיט דיסק קומפלקס אחורי לוחץ על קדמת חוט השדרה. בגדוליניום נראית האדרה בלוחיות בין חולייתיות בגובה c5-c6 כחלק משינויים ארטרוטים והיפרמיה. מה משמעות הממצאים ?

שינויים ניוניים (_בלאי) בעמוד השדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה