אשמח לעזרה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

18/02/2016 | 20:43 | מאת: שון

הסיפור שלי מתחיל מלפני חצי שנה החל לי כאב מעל המרפק באזור יד אחורית בעקבות כך הפסקתי להתאמן ומשם הכל החל להדרדר עם כאבים בכתף שכמה וצוואר וזרמים ביד שהביאו למצב שהייתי 40 יום בבית עשיתי mri ו ct לצוואר שנמצאו תקינים למעט בקע מזערי בין c3 -c4 שלטענת הרופא שלי לא מהווה מקור לבעייה עכשיו בבדיקת emg שנעשתה לפני 3 חודשים נמצא לחץ ביו c4-t1 ובבדיקת emg שעשיתי לאחרונה נמצא לחץ cts . בנתיים אני סובל מכאב רב בעיקר בשכמה ימין כתף מרפק ושורש כף היד ולא יודע מה לעשות אשמח לעזרה

לפנות ראשית למומחה כף יד ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה