דואגת

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

18/02/2016 | 18:10 | מאת: שני

מזה כשלושה שבועות יש לי כאבים בגב עליון בעמוד השדרה. הכאבים התפשטו וצידי הגב העליון ואף לאזור החזה. אין כל שיפור בכאב ולאחר ביקור אצל אורטופד..לא ידע לומר חד משמעית במה מדובר. הפנה אותי לצילום גב. האם יש לי מה לדאוג? היתכן שכאבים בעמוד בשדרה יקרינו לאיזור השדיים? בבקשה אודה לתשובה

סביר שמדובר בבעיה בדיסק בעמוד השדרה הגבי הגורם לקרינה לא יעזור לדאוגואין סבה מיוחדתלכך - כדאי לבצע בירור מתאים ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה