פלטפוס ברגל שמאל ועקמת כתף שמאל גבוהה מימין

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

31/01/2016 | 09:02 | מאת: דני

שלום אני בן 18 עוד שבועיים מתגייס יש לי פלטפוס ברגל שמאל ועקמת האם זה קשור אחד לשני ?אני מרגיש שרגל שמאל קצרה יותר בטח בגלל הפלטפוס אני לא בטוח רציתי לדעת מה הפתרון לזה קניתי זוג מדרסים לפי מידת גבס בהטבעת ספוג אבל עדיין הרגשתי את זה אז הוא שם לי הגבהה ברגל שמאל של 2 סמ אבל יש כאבים בכף הרגל הזאת כי הוא הגביהה רק בעקב הוא דיבר משו על מדרס איכותי אחרי זה אז רציתי לשאול מה הפתרון לבעיה שלי? כתף שמאל גבוה מימין כאב בגב תחתון רק בצד שמאל איזה מדרסים אני צריך ובקשר להגבהה וזה מה צריכים לעשות לי במדרסים . תודה מקווה שתעזור אני כבר התייאשתי מכל העניין הזה

הפרש בגובה הכתפיים קשור לעקמת ואולי גם להפרש באורך הרגלים אבל לא לכף רגל שטוחה צריך לברר בצילומים מתאימים ובדיקה גופנית מה דבת האסימטריה ופי הממצאים אשפר לתכנן פתרון מתאים ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה