דקירות באזור עמוד השדרה-גב אמצעי

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

17/12/2015 | 02:43 | מאת: בר

שלום, שמי בר בת 26. בשנתיים האחרונות פחות או יותר, אני סובלת מכאבים ממש חזקים בגב האמצעי... מבחינת הרגשה, זה מרגיש כאילו זה ממש בצמוד לעמוד השדרה. זה לרוב במקום אחד ספציפי ולפעמים גם מרגיש בעוד נקודות באזור הגב האמצעי. אני עובדת כמלצרית ונמצאת על הרגליים בין 9 ל12 שעות ביום. לפני כשלושה שבועות חזרתי מטיול של חצי שנה במהלכו פחות עמדתי, פחות סחבתי דברים כבדים (מגשים, כמו בעבודה)... הכאבים נרגעו ולא זכור לי היו בעצמה חזקה כמו שהיה כשעבדתי. כיום חזרתי לעבוד לפני כשבוע, והכאבים חזרו ללא שום שינוי. אני מתוסכלת ומפחדת שמדובר בסוג של בלט או פריצת דיסק.

פחד לא יעזור כדאי לעבוד על חיזוק השררירים המייציבים את עמוד השדרה אם אין הטבה - לפנות לבירור מתאים אצל מומחה עמוד שדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה