תשובות מיפוי עצמות

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

09/12/2015 | 18:08 | מאת: ליאת

שלום, אימי בת 63 ערכה בדיקת מיפוי עצמות. בתשובות נכתב: ריכוזים אוסטאובלסטיים מוקדיים מרובים לפי התיאור הנ"ל, באבחנה מבדלת שברים פתולוגיים על רקע אוסטאופורוזיס, עם זאת נחוץ לשלול פיזור משני ממקור לא ידוע. מודגמים ריכוזים אוסטאובלסטיים מוקדיים מרובים בשלד, בעמ"ש צווארי תחתו"ן, בחוליה הגבית D12, בחוליה הסקרלית הראשונה, ובעצמות הקטנות של הקרסוליים וכפות הרגליים. ריכוזים אוסטאוארטרוטיים מוקדיים במפרק הסטרנו-קלוויקולרי מצד שמאל, במפרקי הירכיים בעיקר מצד ימין, לאורך חוליות השדרה ובמפרקים הקטנים של כפות הידיים והרגליים. רופאת המשפחה מאוד מודאגת ושלחה את אימי ל C.T בדיקת אורטופד תהיה רק בפברואר. אודה אם תכתוב מהי המלצתך?? תודה!!

לתת למערכת "ניעור" קל - להוציא אותה מתחושת נחת הרוח ולבצע את ה - CT לאלתר ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

13/12/2015 | 09:48 | מאת: ליאת

תודה רבה על תשובתך!! תור ל- CT יש לאימי השבוע. לאיזו מערכת התכוונת, האורתופד בביה"ח "העמק" או לרופאת משפחה? למי עלינו לפנות? ליאת

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה