תחושה מציקה בשכמה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

09/12/2015 | 17:08 | מאת: טופי

ד"ר רנד שלום, מאז שאני זוכרת את עצמי יש לי הרגשה מאוד מוזרה בשכמה הימנית... אם אני אנסה לתאר אוכל לומר שזה כמו ספק כאב ספק דגדוג וזה גורם לי לאי נוחות גדולה מאוד וצורך לעסות את האיזור בלחיצות מאוד חזקות. במגע באיזור ישנה הרגשה (וגם רעש) כאילו בסחוס, כמו קליק שאף פעם לא יוצא או משהו בסגנון.. או כמו קשר בשריר... אינני מצליחה להבין אם מדובר בשריר או סחוס או כל דבר אחר. הרגשה נורא מוזרה שבאמת קשה לי לתאר. יש לומר שהאיזור מרגיש "נפוח" ביחס לשכמה השנייה. כמו כן, יש גם לציין שישנם ימים שהתחושה מציקה יותר וישנם ימים שפחות. לעיתים כשיש דחף גדול ללחוץ כל הזמן על המקום, מובן שהמקום מתחיל לכאוב. בתודה מראש.

אפשר לבצע סדרת בדיקות לנסות למצוא סיתב התסמינים - מניסיוני בבעיות מסוג זה - לא ימצא דבר. ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה