כאב בישבן

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

02/12/2015 | 12:55 | מאת: מאיה

שלום, אני בת 31. כמעט שנה שיש לי כאבים בישבן שמאל. כאב פנימי עמוק שלא מקרין לרגל אך גורם לי חוסר יכולת לדרוך על רגל שמאל מאחר והישבן כואב ממש. הייתי אצל כל האורטופדים בקופה, אצל נוירולוג ואפילו פרוקטולוג ואף אחד לא יודע מה זה. אני בהריון שבוע 9 ולפני כן הייתי בטיפולי פוריות כשנתיים, לכן לא ניתן לתת לי משכחי כאבים ולא ניתן לתת זריקת וולטרן או לעשות ךי צילומים עם קרינה. הדבר היחידי שיודעים ששתי החוליות התחתונות התקרבו קצת אחת לשניה אבל לא בצורה רצינית. אני כבר מיואשת! הולכת צולעת כבר כמה שבועות. בבקשה שמישהו יגיד לי מה נראה לו שזה ואיך ניתן לטפל בצורה שלא תפגע בהריון. תודה רבה רבה

חבל שלא בצעת בירור מלא לפני ההרייו- יתכן שמקור התסמינים בחוליות ש"התקרבו" - ממצא שמעיד על בלט דיסק עם לחץ אפשרי על שרשי העצבים - אבל כעת אין אפשרות לכך עד אחרי הלידה. את צריכה להסתפק בטיפול פיזקיאלי עדין פילאטיס שחיה עיסוי וכדומה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

06/12/2015 | 09:33 | מאת: מאיה

והאם זה לא יפגע בהריון? תודה ענקית

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה