גב

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

29/11/2015 | 20:59 | מאת: ירין

היי, לפני חודש כאב לי הגב ולא יכולתי לזוז, בצילום סיטי התברר פריצת דיסק ולחץ על העצב ב c4-c5, c6-c7 , השרירים כאבו שלא יכולתי לזוז, עבר חודש וחצי ופתאום אני יכול לזוז ולנוע כמעט רגיל , אך יש לי רק כאב חד של דקירות וחום באזור הפריצת דיסק, כאב נסבל כזה לא ממש כואב רק מציק, השרירים כבר לא כואבים, נותר רק הכאב בעמוד שדרה ותנוכות מסויימות גורם לנימול ביד שמאל? מה זה אומר שיש פתאום הקלה משמעותית כזאת ? איך מעלימים גם כאב זה שנשאר ואת הנימולים? האם זה יעבור לבד עם הזמן ?האם צריך ניתוח למרות ההקלה? האם הכאב יחזור כמו שהיה בהתחלה? אשמח לתשובה , תודה

קשה לדעת מראש אבל נרה שאתה בתהליך ריפוי ושביר שהוא ימשך והכל יחלוף ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה