כאב גב מתמשך לאורך עמוד השדרה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

28/10/2015 | 23:17 | מאת: טל

שלום, אני בחורה בת 24, אחרי שירות צבאי שדרש מאמץ פיזי,טיול עם משקלים על הגב ועבודה חקלאית. מעל עשר שנים סובלת מדלקת כרונית בגיד אכילאס,שתי הרגליים, שמשפיעה על היציבה והרגליים כולן. בשנה האחרונה התחלתי לסבול מכאבי גב שהופיעו בתחילה בעיקר בגב התחתון ובהמשך בנקודות כאב בצמוד לעמוד השדרה. הכאבים מתפתחים והיום יש חספוס מתמיד כשלוחצים,גם אם חלש, באופן ממש מורגש... האם יש לי בעיה ספציפית בגב שאפשר להבין מהתיאור? תודה!

לא ממש צריך נתוני בדיקה גופנית ודימות ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה