מיחושים בגב

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

25/10/2015 | 15:14 | מאת: שירה

שלום וברכה, לפני כחודש התחילו לי מיחושים בגב לפעמים מציקים לפעמים כואבים. זה יכול להיות בגב התחתון באמצע הגב ובגב הלמעלה , תחושת הכאב יכולה הינה כל פעם במקום ובצד אחר. אחרי שבוע וחצי שבועיים הפסיקו הכאבים לפרק זמן של שבוע וחצי בערך ושוב חזרו מזה כבר חמישה ימים. התחושה בעיקר מטרידה אותי יותר מאשר כואבת. הייתי אצל אורטופד ופיזיותרפיה שלא התרשמו ממשהו ספציפי הפיזיותרפיסט אמר לי שהיציבה של גרועה ונתן לי תרגילים גם לא כאב לי ככל שהייתי אצלם. מה שעוזר לי זה בעיקר לשנות תנוחה. לא היו לי כאבי גב קודם לכן. מה דעתך?

הטיפול נשמע סביר בנסיבות אלו ואם אין הטבה לאורך זמן כדאי לבצע בדיקות דימות רלונטיות ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה