שבר בעצם הזנב

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

10/08/2015 | 15:32 | מאת: אנונימי

שלום, עקב בעיות ישיבה וכשאני קם והולך החלטתי לעשות רנטגן אחרי כאבים חזקים בעצם הזנב, התגלה שיש לי שבר בעצם הזנב. מה הוא המשך הטיפול אמרו לי לקנות כרית מיוחדת עם חור ולשבת עליה וזהו לחכות עד שזה התאחה. אין טיפול לדבר הזה? זה ממש כואב ימגביל אותי בצורה קשה תודה רבה אשמח לפנייה

אם מדובר בשבר טרי אולי יסתדר בהדרגה אם מדובר בשבר ישן של כמה חדשים - ספק רב אם יחלים אבל הכאב יכול להירגע במקרה שאין הטבה לאורך זמן אפשר לשקול הזרקה סביב העצם או אף ניתוח קטן לסילוק החלק החופשי שזז. ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה