פיענוח סיטי עמוד שדרה מוטני

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

12/05/2015 | 21:45 | מאת: יוסי

צילום דיגטלי צדדי חתחים אקסיאליים עם שיחזורים קורונליים וסיגטליים פרטים קלניניים LOWBACK PAIN לפי שחזור מודגת הנמחה קלה של מרווחהבין חולייתי L5 S1 באספקט האחורי עם פנומן ווקום בדיסק באזור מנח של החוליות תקין מבנים גרמיים כולל החוליות קשתות האחוריות ומפרקים הפאצטליים שמורים במרווחים D12 L4ללוא בלט דיסק במרווח L4L5 בלט דיסק היקפי ולשמאל עם סימני לחץ קל עלהשק הדורלי לציין מלאות בפורמן נירלי השמאלי בגובה הזה במרווח L5S1 שינויים ספונדילוטיים אחוריים מימיןעם בלט דיסק מלווה יתחן לחץ על השורש הימני לציין מלאות בפורמן נירלי הימני בגובה הזה ציסטות בודדות בעצם איליום מימין וסקרום משמאל ציסטה קטנה עם בועות גז ב L3 דגנרציהשל הדיסק עם פנומן ווקום ב L5S1 Z זיזים קידמיים בגופי החוליות L2L5 מוקד אם קונטור מסוייד כ 7 2 מילימטר בסמניל ווזיקלס הימני לסיכום מימצאים בL4S1 כמפורט יתר כמתואר אני מבקש לפרט לי מה התוצאות של הסיטי מכיון שיש לי כאבים גב תחתון ומקרינים לרגל שמאל עם נימול ורדימות עשיתי זריקה תחת שיקוף לפני חודש ואין הטבה אני מבקש לפרט לי מה אומר הסיטי האם יש לי מימצאים בגב וברגל תוד דוקטור וערב טוב

בקשתך לא ברורה כל ממצאי הCT פורטו ואתה רשמת אותם בעצמך מה סבת הכאב -? לשם כך יש צוןרך לבדוק אותך ולבצע קורלצי הבית הצתלונוות וממצאי הבדיקה לממצאי ה - CT ואין די בקבלת הפענוח הכתוב של הבדיקה אם אתה רוצה אתה מוזמן לתאם יעוץ מסודר ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה