פגיעה בצוואר וגב כתוצאה מתאונת דרכים -MRI

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

31/03/2015 | 00:23 | מאת: דוד

לפני כחצי שנה נפגעתי בתאונת דרכים שנכנסו בי מאחורה בחוזקה. נלקחתי למיון ושם קיבלתי טיפול ואושפזתי והרופא אמר לי שיש לי חבלות בגב כתוצאה ממכת שוט בצוואר וגב. אני בן 27 מאז אני בקושי מתפקד. יש לי צוואר נוקשה ותפוס כרוני במשך רוב שעות היממה. אני מרגיש לחץ על הצוואר ואני מרגיש שהוא ממש עקום והרוס. זה מקרין לי לידיים ובעיקר ליד שמאל וגם שם התפקוד נפגע לי מבחינת המוטריות של יד שמאל. קשה לי לבצע פעולות מוטריות ביד הזו מאז התאונה. קשה לי לשבת ממושך ולתפקד תפקוד כמו בעבר. אני גם לא עובד כיום. זה מקשה עליי בריכוז, ביכולת ללמוד ולתפקד. רק פיזיותרפיה עוזר לי קצת ורק זה בלבד. לא משחות ולא כדורים. הייתי אצל אורטופד והוא שלח אותי לMRI בMRI מצאו את הדברים הבאים: יישור לורדוזה צווארית והיצרות סגיטלית מרכזית קלה מבנית של תעלת שידרה c2 -c3 -אוסטאופיטים אונקוורטברלי מימין מיצר את תעלת שורש איפסילטראלית. C3-C4- אוסטאופיטים אונקוורטברלי מימין מיצר את תעלת שורש איפסילטראלית. מה זה אומר האבחנה הזו ? ואיך אפשר לפתור את הבעיות הללו? אני ממש מיואש . התאונה הזו פגעה לי קשה בחיים ובתפקוד היום יומי. אודה לך מראש.

הממצאים לא מסוכנים או מדאייגם אבל בהחלט יוכולים לגרום לכאב קשה ואם זה המצב כדאי להגיע ליעוץ מסודר של מומחה עמוד שרה על מנת לשקול אתכל אפשרויות הטיפול לפי המצב והממצאים בבדיקה ובבדיקות הדימות ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה