ממצאי סיטי

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

16/03/2015 | 08:11 | מאת: smad

בוקר טוב, בת 50 כאבים קשרים ומשתקים בזמן הליכה שמוקלים בישיבה וכאבים בעמוד שידרה עליון וצוואר רוכבת על אופניים הולכת ברגל, בנוסף עד לפני שנה וחצי רקדתי אבל הפסקתי בגלל הכאבים. נשלחתי לסיטי שתוצאותיוL5-S1 היצרות דיסקלית קשה-בלט דיסק פרא מדיאני שמאלי עם לחץ משמעותי על הרצסוס משמאל. L3-4 בלט דיסק אחורי לוחץ על השק התקאלי L4-5 בלט דיסק אחורי נרחב לוחץ על השק התקאלי עם spinal stenosis בינונית הפלאבום מעובה שאלתי האם המצב סביר לגילי- מה אוכל לעשות ולשפר כדי להמשיך ולעסוק בפעילות ספורטיבית ובנוסף להקל על הכאבים ללא כדורים. מודה מראש

הממצאים עצמם לא נדירים בגילךף ולרוב מגיבים לטיפול בפיעלות גופנית ופיזיותרפיה מכיון שאתכבר עוסקת בכל אלו - חשוב לבדוק ולהרתשם ישירות מהממצאים בבדיקה וה - Cא על מנת להבין איך להעוזר לך מציע לך להגיע ליעוץ מסודר ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה