גב תפוס והטיפול בו

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

22/05/2014 | 08:47 | מאת: שלום

שלום רב, ביום שלישי נתפס לי הגב בשל תנועה חדה, לאחר התנועה הרגשתי כאב חד וגלי חום באיסור הגב התחתון, בהתחלה הכאבים היו נסבלים, לאחר מספר שעות הכאבים בתנועה הפשוטה היותר הפכו בלתי נסבלים, לא יכולתי לקום או ללכת, בערב קיבלתי זריקת אביטרן והתחלתי טיפול ב500 מ"ג אטופן פעמיים ביום. כיום כעבור יומייים המצב משתפר, פחות מוגבל בתנועה ופחות כאוב. שאלותי: האם המצב דורש בירור מעמיק יותר? כלומר האם ייתכן שרק בגלל תנועה לא נכונה הגעתי למצב הזה ? האם ניתן להפסיק את האטופן לאחר שהכאב חולף או שנדרש להשלים את הטיפול (10 ימים) ?

בהחלט כאדאי להפסיק טיפול ולראות מה קורה אם הכל תקין - אין צורך להלחץ ולעברו בדיקות מיותרות ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה