שבר דחיסה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

20/04/2014 | 13:59 | מאת: מיכל

שלום רב ד'ר אמי בת 70 לאחר השתלת מח עצם לפני שנה וחצי. טופלה בפרדניזון תקופה ארוכה והיום במינון נמוך. סובלת מאוסטאופורזיס קשה. לפני חצי שנה אובחן אצלה שבר דחיסה בחוליה L4. ולפני שבוע אובחנו שברי דחיסה גם בחוליות D12 ובחוליה L10 סובלת מכאבי תופת. האם ניתן לטפל במצבה בשיטת הזרקת חומר לחוליות?

בהחלט כן ובמצבה כדאי לשקול זאת ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה