בלט בשתי חוליות בגב

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

14/04/2014 | 12:03 | מאת: יהיה טוב

אובחן אצלי בלט דפוזי קל בחוליות L5-L4 בלט דיסק אחורי ופארא סטנרלי לשמאל בL5-S1, אשר גורם ללחץ על השק. האם מצבי קשה? מה הטיפול המומלץ?

מדובר בממצא שכיח של שינוי שחיקה בדיסקים אם אתה מרגיש טוב - צריך רק פעילות גופנית מתונה סדירה אם יש תסמינים אפשר לעזור בפיזיולתרפיה או בטיפולים אחרים אם אלו לא מספיקים - אבל במצב כזה כדאי לפנות ליעוץ מסודר של מומחה עמוד שדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה