עורף

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

28/02/2014 | 02:16 | מאת: דני

אפשר לשאול בפורום הזה על הצוואר/עורף ? ואם כן אז יש לי שאלה אני באימון MMA והיום התחלתי קרב ראשון עם אחד החזקים באימון אז הוא שכב עלי ואני הייתי על הבטן ואז הוא התחיל לתת לי אגרופים בעורף מה יכול לקרות מזה ?

כל זנק שאתה רק מעלה על דעתך הכל תלוי בעצמת המכום - עד כדי נזק עצבי ופגיעה בחוט השדרה נשמע לי קצת הזוי לעסוק בזה מרצונך החופשי... ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה