כאבים בגב תחתון בצד השמאלי מעין דקירות

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

28/09/2013 | 19:54 | מאת: ענת

שלום, תקופה ארוכה אני חשה בכאבים בגב התחתון בצד שמאל לעיתים גם בצד ימין הכאבים הם בסגנון של דקירות חדות זה מקרין כאבים לאזור הרגל באזור האגן ,ממה נובעים הכאבים ?אני לא שמנה ,אני משתדלת להרבות בהליכה,ולאחרונה התחלתי פילאטיס,האם לזה קוראים כאבי גב ,כי לא סבלתי מכאבי גב אף פעם ,אני בת 57 בריאה בדכ ללא תריפות משתדלת לאכול בריא בעלת מודעות עצמית , התופעה די מטרידה אותי.

כנראה שכן ואם זה לא מסתדר בטפול שאת מבצעת כדאי להגיע לבדיקת מומחה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה