כאבי עכוז לאחר קיום יחסי מין וכאבי גב מתמשכים

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

20/03/2013 | 00:05 | מאת: ענת

שלום רב, מזה כשנה אני סובלת באופן רציף וקבוע מכאבי גב תחתון וכאבי עכוז. זה התחיל כשהתחלתי לעשות יוגה ואולי זה צירוף מקרים. עשיתי רנטגן וכמובן לא נמצא דבר ופיזיותרפיה. אך ללא הצלחה. לאחרונה התחלתי לשחות באופן קבוע. מה ניתן עוד לעשות? דבר נוסף מזה מספר חודשים מיד לאחר קיום יחסי מין עם בעלי מורגשים אצלי כאבים בעכוז (על אף שבאזור זה לא נעשית שום פעילות מינית) אשמח להמלצה או להארה לגבי שתי הבעיות. תודה.

הכל יכול להיות מוסבר על ידי בלט או בקע דיסק מתני וכדאי להגיע לבדיקת מומחה בתחום ואולי לבצע בדיוקת דימות מתאימות לאישור האבחנה - אם זו הבעיה אפשר כמובןם להתאים לך טיפול ספציפי יותר ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה