C6-C7

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

21/11/2012 | 21:40 | מאת: אייל

שלום! שמי אייל ומלבד פריצת דיסק מותנית נמצא לאחרונה גם: (בציון תוצאות) - "קיים בקע דיסק פאראמדיאני לימין בגובה c6-c7 עם היצרות של הנקב הבין חולייתי הימני מצד זה ולחץ על השורש העצבי בו. כמו כן היצרות ספינלית בגובה זה" - התעלה העצבית מוצרת מעט לכדי כ-0.9 ס"מ. השאלה המרכזית לאור הממצאים האם הדבר יכול להשפיע על תסמינים כגון כאבי ראש, בחילות, סחרחורת קלה, חולשת רגליים...??? וכן האם מומלץ ניתוח....??? תודה והמשך יום טוב

זה יתכם אך לא שכיח במצב כפי שמתואר -= ולכן חשוב לבדוק הצילום ואותך לפני החלטה - תלוי כמה זמן התסמינים - לא הייתי ממהר לניתוח כי יש סיכוי להטבה גם ללא ניתוח אם התסמינים לא זמן רב\ ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה