לא מסכים לגבי הסיבה לכאבים

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

09/02/2012 | 11:32 | מאת: שון

"ישיבה מול מחשב"..אני אמנם יושב הרבה מול מחשב אבל מקפיד על פיזיותרפיה" מקנזי" לביית כאב גב תחתון שלי (בלט ) ועל אימוני גמישות מתוך קונג-פו + חיזוק שירי גב ובטן ועדיין...לפני מספר ימים התעטשתי ו..נתפס לי הגב

מה אנחי אמור לומר על זה? לא ברורה לי השאלה. ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

09/02/2012 | 14:35 | מאת: שון

התייחסתי למה שכתבת.יש אנשים שיושבים מול מחשב ואין להם כאבי גב.. (מעט אנשים בטוני..) לי אישית יש ב?לט = דבר מוכח ואובייקטיבי ולמרות פיזיותרפיה ושאר ירקות עדין יכול לקבל התקף כואב וחזק ללא שום סיבה

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה