כאב בעמוד השדרה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

15/05/2011 | 21:33 | מאת: טלי

שלום, אני בת 35 לפני כחודשיים התחילו לי כאבים בשליש העליון של עמוד השדרה. הכאב הוא נקודתי, על עמוד השדרה ומורגש רק המצב של מגיעה בעמוד השדרה (העיקר כשאני מותחת את העור על עמוד השדרה בחלק הכואב). הכאב הוא כמו כאב לאחר קבלת מכה (כמו כאב של סימן כחול). לא התחלתי עדיין לבדוק את הנושא אצל רופא מומחה.. יש לך רעיון מה יכול להיות פשר הכאב? מעולם לא סבלתי מכאב בגב / עמוד השדרה לפני כן....

לתערי לא מצלצל מוכר למעט אולי כאב שנובע מגירוי עצבי אבל מעבר לכך קשה לעזור לך בלי בדיקה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה