פריצת דיסק צווארי

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

24/09/2007 | 10:14 | מאת: אורן

שלום, לפני כחמש שנים גילו לי פריצת דיסק צווארית בחוליות C5-C6. סבלתי למשך תקופה של כחודשיים ולאט לאט הכאב פחת וניהלתי אורח חיים די נורמאלי לרבות ספורט. לפני כחצי שנה שבתי לעסוק בפעילות בחדר הכושר והחל כאב צווארי מתון אך די קבוע ( לא מדובר בכאבים הידועים של פריצת הדיסק המלווים גם בנימול בידיים וכ"ו). כשאני במצב סטטי לאורך זמן הכאב דווקא מתחזק. מה אני יכול לעשות בכדי להפסיק את הכאב המטריד הזה? האם הכאב הזה הוא איתות של הגוף? רבים מחברי מציעים לי ללכת לכירופרקט. האם אתם ממליצים לאור הבעיה שהצגתי? אציין שהינני " מכור לספורט" ורואה בזאת התמכרות חיובית ולכן הייתי מעדיף למצוא את הפתרון אולי היותר מסובך, אך זה שיאפשר לי להמשיך לעסוק בספורט. תודה מראש!

כדאי לעבוד על חיזוק שרירים ושיפור הגמישות של עמוד השדרה הצווארי כירורפקטור יכול לעזור אבל זה לא במקום פעילות גופ]נית ד"ר נחשון רנד מומחה לאורתפדיה ולבעיות עמוד שדרה www.isc.co.il

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה