ארקוקסיה או זריקת וולטרן?

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

24/07/2007 | 00:32 | מאת: ליאורה

יש לי גב תפוס כבר 5 שבועות שבימים האחרונים מאוד החמיר. הייתי היום אצל אורתופד שנתן לי מרשם לשלוש זריקות וולטרן למשל שלושה ימים. האחות סירבה לתת לי את הזריקה בטענה שיש לי לחץ דם נמוך מידי ולכן הרופא נתן לי טיפול בכדורי ארקוקסיה 90 מ"ג למשך 10 ימים. נטלתי היום כבר כדור אחד. בינתיים הסתבר שאני כן יכולה לקבל את זריקת הוולטרן. שאלתי היא: האם להמשיך בטיפול של הארקוקסיה או להפסיקו ולהתחיל ממחר את זריקות הוולטרן? אציין שאני מניקה ילד בן שנה. אמרו לי שאין בעיה עם תרופות אלה בהנקה. אני מעונינת בטיפול שיניב תוצאות הכי מהר כי קשה לי לתפקד עם הגב ככה. תודה.

לכי על מה שעוזר הכי מהר לפי הרגשתך אם הרארקוקסיה מספק הסחורה - השאררי אתו ואם לא מספיק אפשר להוסיף בנוסף ( לא בהכרח במקום ) כמה זריקות וולטרן לשיפור האפקט ד"ר נחשון רנד מומחה לאורתופדיה ולבעיות עמוד שדרה

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה