בריחת שתן ופריצת דיסק

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

25/06/2007 | 20:42 | מאת: יפית

ד"ר רנד היקר, אני בת 24 סובלת מפריצת דיסק מרכזית בL4-L5, בבלט דיסק בין L3-L4ובין S-L1 בנוסף יש לי עקמת ימינה, ספונדילוליזיס וספונדילוזיסטזיס בחוליות האחרונות של בגב, אני סובלת לעיתים (בעיקר בימים שיותר כואב לי וכו) מבריחות של שתן (בריחות דיי חמורות) והטלה מרובת פעמים של שתן ,ערכתי בדיקת ציסטוגרפיה ובדיקה אורודינאמית והבדיקות יצאו תקינות, איך יתכן הדבר? אומנם בצעתי את הבדיקות בתקופה "יותר טובה" שלי מבחינת הגב-אבל עדיין איך זה יתכן? מהוא הגורם לבריחת שתן במצב של פריצת דיסק (זה שריר עצב או מה?) תודה רבה!!

יפית התופעות שאת מתארת בהחלט עלולו לנבוע מהלחץ על שק העצבים על ידי גורמי הלחץ שישנם בעמוד השדרה המתני שלך ולהערכתי כדאי לבדוק זאת מחדש ולהעריך אם לא כדאי לפתור את הבעיה - אפילו בניתוח כדי לאלהמתין למצב של התדרדרות התפקוד ואי שליטה קשה יותר. ד"ר נחשון רנד מומחה לאורתופדיה ולניתוחי עמוד השדרה

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה