עורף כואב, מתקשה ותקוע באופן פתאומי

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

05/06/2017 | 06:46 | מאת: גלי

שלום, אני בת 40. לפני כשבועיים התחלתי להרגיש שהעורף קצת כואב לי. מאז ועד עכשיו המצב הולך ומתדרדר: העורף מתקשה יותר, כואב ומתקשה במיוחד באזור החיבור לקצה הגב העליון, ומקשה עליי ליישר את הראש, ואני נאלצת להישאר עם ראש ועורף מעט כפופים קדימה. לא קיבלתי מכה פתאומית שגרמה לכך, לא יודעת ממה זה. מה עליי לעשות כדי לשחרר כרגע וגם למניעה?

עיסוי עדין ופעילות גופית מתונה אם לא משתפר - ליעוץ מומחה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-74788

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה