צילום עמוד שדרה מותני

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

29/05/2017 | 13:10 | מאת: ענבלולי

שלום רב, עקב כאבי גב חזקים הפנו אותי לצילום עמוד שדרה מותני. אלו התצאות: מידה של דיסרפיזם ב S1 לומבליזציה של S1 פרט לכך מנח החוליות תקין . מבנה החוליות והמרווח הבין חוליתי שמורים. הרופא אמר שאין לזה משמעות משום שזה מולד. אשמח להסבר בנושא ומה עליי לעשות הלאה. תודה, ענבל

הצילום תקין הרופא צודק אם הכאב נמשך צריך הדמיה יותר מתקדמת כמו CT או בדיקת מומחה עמוד שדרה על מנת להעריך מקור הכאב ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-74788

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה