פענוח ct עמוד שדרה צווארי

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

22/05/2017 | 15:31 | מאת: אתי

שלום רב בעקבות כאבים בעורף וכאבי ראש חזקים הופנתי לבדיקת ct מח ו-ct עמוד שדרה צווארי. ct מח תקין ct- עמוד שדרה צווארי אלו התוצאות שאבקש לגביהם הסבר: 1. שיניים ניווניים קלים במבנה הגרמי 2. בגובה c-5-c6 בקע דיסק אחורי גורם ללחץ על השק הטקחי 3.שינויים פיברוטיים בפסגות הריאות אודה לך אם תוכל להסביר מהו בקע דיסק ושק טקליוהאם יתכן כי זה מה שגורם לי לכאבי ראש? ואיך תשובה שקשורה בכלל לריאות נכנסה לבדיקה זו ומה המשמעות שלה? האם דורש בירור נוסף? בתודה מראש אתי

בקע=פריצה=קרע במעטפת הדיסק עם לחץ של חומר הדיסק על שק העצבים שעוטףאת חוט השדרה בהחלט יכול להיות מקור לכאב בצואור בשכמות בידיים וגם בעורף ובראש בקצה הבדיקה רואים את החלק העליו ןשל הראיות ולכן הבודק התייחס למה שראה שם ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-74788

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה