חגורת גב בהתאמה איש לעמוד שדרה שעבר ניתן בעקבות זיהום ועדין אינו מקובע

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

19/05/2017 | 00:59 | מאת: ששונה אופנהיים

האיש סובל מכאבים עזים מאושפז כבר חודשים ונימצא כרג בשיקום אורטופדי בגלל הכאבים קשה להשתקם חגורת בוסטון בהתאמה איש תוכל לעזור בהורדת הכאב

זה מאד תלוי במיקום וסוג השבר ומבנה גוף - חשוב להתיעץ עם הרופא המטפל הישיר ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-74788

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה