הליכה ועמידה עם אגן נוטה לימין עקב בעיות בעמוד שדרה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

18/05/2017 | 17:31 | מאת: ענבל

היי אני ענבל בת 35 כשנה וחצי שאני סובלת מהגב כאב מקרין לרגל עליונה וישבן לפי mri בלט ופריצות דיסקl4 l5 s1 עברתי גם מיפוי עצמות בא גילו שיש לי עקמת בינונית , מאז שאני סובלת ההליכה ועמידה שלי השתנו אני הולכת עם אגן נוטה לימין וגם העמידה נוטה לימין בעברי לעולם לא הלכתי או עמדתי בצורה הזו זה קרה לי יחד עם התפתחות הכאבים, ניסתי טיפולים כירופקטיים פיזוטרפיה הזרקות אפידורליות ושאיבת דיסק שלא הועילו... לא לכאב ולא ליציבה שהשתנתה לי אני אובדת עצות איך אוכל לתקן את היציבה ההליכה ואיך אוכל להפסיק את הכאב ... המון תודה מראש

מציע להגיע ליעוץ מסודר של מומחה עמוד שדרה כיד להבדק ולבצע בירור מלא של מצבך להבנת מקור הבעיה יתכן שמדובר בבקע דיסק אבל לא ראיתי בעברת בירור שיכול לאבחן זאת באופן חד משמעי ולטפל בהתאם ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-74788

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה