כאבי גב ותוצאות MRI של ע"ש + גב

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

16/05/2017 | 16:30 | מאת: דניאל

אני סובל כ - 4 חודשים מכאבי גב חזקים ,לאחר ניתוח כריתת כ. מרה לפני חודשיים ועדיין סובל מכאבי גב גם עם מדבקות של FENTA 50MG בבדיקת MRI העלו(לסיכום) בקע מרכזי D7-D8 עם אימפרסיה על השק . אשמח לקבל הסבר ומה הטיפול הניתן לעשות והאם זה באמת מה שגורם לי לכאבים החזקים ?

כדי לדעת אם זה הגורם - צריך להעריך אותך עם הצילומים ולרואות אם יש קורלציה לממצא הקליני - בקיצור צריך וכדאי להגי לבדיקה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-74788

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה