כאבי גב תחתון חזקים מאוד

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

09/05/2017 | 10:01 | מאת: גילעד

היי אני כבן 33 עוסק בספורט כל חיי לאחרונה היו לי כאבים קלים בגב שלאחר אימון עצים החריפו אך נרגעו עם הזמן לאחר 4 ימים התכופפתי להרים את בתי הקטנה והרגשתי כאב עצום בגב התחתון שגרם לי לאי נוחות בישיבה והליכה וכל פעולה שהיא האם מדובר בפריצת דיסק? תודה גילעד

אם חלף תוך זמן קצר כנראה שלא אם מתמשך - יכן שכן מציע לך להגיע לבדיק תמומחה עמוד שדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-74788

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה