ct עמוד שדרה תורקאלי

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

04/05/2017 | 19:07 | מאת: רן

בשל כאבי גב קשים , נשלחתי לעשות סי.טי. שם הסי.טי היה "ט.מ. ct עמוד שדרה מותני+סקראלי" וכן נשלחתי למיפוי עצמות. הגעתי לרופא נוירכירורג במרפאת גב בבי"ח.. זוהו שברים גם בסי.טי וגם במיפוי. הרופא רוצה לראות בברור חלק מסוים מהגב והיפנה אותי ל"ct עמ"ש תורקאלי" (כך בדיוק כתב). במוקד שאני מנסה לקבוע תור לא מצליחים להבין מה אני רוצה, אין להם כזאת הגדרה. אבקש לדעת למה הכוונה בעמ"ש תורקאלי, כי אני חושש שבגלל חוסר ההבנה יעשו לי שוב את אותו סי.טי הקודם וזאת לא הכוונה. אודה להתייחסותך.

במוקד כנראה יושב אנאלפבית שלא עבד בתחום לפני כן או סתם חסר כלך יכולת במודבר בבדיקה מאד מאד שיגרתית ששמה בעברית CT של עמוד השדרה הגבי (להבדיל מהמתני והסקראליאותם כבר בצעת) ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה