כאבים חזקים של הקרנה לישבן ולרגל

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

18/04/2017 | 12:00 | מאת: אביטל

לאחר הרמת משקל כבד מאד התחילו כאבים חזקים של הקרנה לאזור הישבן והרגל. אובחן בלט בct . טיפול של כירופרקט וביקור ללא שינוי. נמשך כבר 5 חודשים. עושה תרגילי מתיחה פעמיים ביום. הכלבים בעיקר בעמידה והליכה. אין כאבים בסביבה. בישיבה יכולה למצוא תנוחות ללא כאבים. האם הבעיה בעצב הסיאטי או בפריפורמיס.

קשה לדעת בלי בדיקה גופנית אבל סביר שהבעיה בעמוד השדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה