כאבי גב תחתון- מפרק העצה והכסל

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

06/04/2017 | 11:54 | מאת: עידית

שלום, לפני כשנה החלקתי ונפלתי על הגב. בשבוע הראשון היו כאבים מאוד חזקים, טווח תנועות מאוד מוגבל. הכאבים היו באזור מפרק העצה והכסל והסקרום. אני כבר כמה שנים מתאמנת בפילאטיס, ולאחר שבועיים מיום הנפילה, הצלחתי לחזור בהדרגתיות לשיעורי הפילאטיס, כך שעם הזמן הצלחתי להתאמן באופן רגיל לגמרי (כמעט ללא תחושה של כאבי גב). בעקבות תרגיל שעשיתי לפני כשבוע, חזרו הכאבים, והחמירו, כאבים ותחושת צריבה באזור הסקרום, קושי בישיבה, בעמידה ובשכיבה. מה ניתן לעשות? תודה רבה, עידית

אם לא חולף במנוחה קצרה של 1-2 שבועות - כדיא בכל זאת לבצע בירור הדמייתי לשלול פגיעה באיוזר - יתכן נזק למפרקי האגן שמתבטא כעת רק בעומסים אבל יכול להתקדם עם הזמן ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה