הסבר תוצאות בדיקה CT

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

02/04/2017 | 09:42 | מאת: גלי

בדצמבר 2015 עשיתי בדיקת CT בטן ואגן נמצא " נגע ליטי בכנף ימני של העצם מימין בגודל 1.5 ס"מ-בעל מראה שפיר. אמרו לי שזה כלום. ובזמן האחרון יש לי כאבים חזקים במפשעה בצד ימין ואפילו מגיע למצב שלא יכולה להזיז את הרגל או להרים אותה. ( למשל:בכדי להכנס לרכב אני צריכה להרים את הרגל עם היד) למה זה?

לא ברור למה וצריך בדיקה אבל לא בהכרח קשוטר למימצא הזה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה